Sākumlapa Universālās daļas Universālās detaļas Degvielas sistēmas Degvielas piedevas K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml
 K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2
 K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2
 K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2
 K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2

K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2 W324

RažotājsK2
Kods
0
16.04
13.26 bez PVN
Cena ar PVN 16.04
Cena bez PVN 13.26
Par piegādes termiņiem lūdzam zvanīt
Informācija Aizvietotāji

K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml W324 K2

K2 DIESEL DICTUM Common Rail sprauslu tīrīšanas līdzeklis ir universāls preparāts, kas noņem visus netīrumus un nogulsnes, kas veidojas dīzeļdzinēju degvielas sistēmā.

Pamatojoties uz novatorisku formulu, tas izšķīdina nogulsnes, kas veidojas augstspiediena sūkņos, iesmidzināšanas sliedēs, inžektoros un vienību inžektoros.
Rezultātā tas attīra sprauslas un inžektoru sprauslas un efektīvi uzlabo iesmidzinātās degvielas plūsmas izsmidzināšanu.

Tam ir lieliskas tīrīšanas un eļļošanas īpašības, pateicoties kurām tas pagarina visas energosistēmas kalpošanas laiku.
Tas neizžāvē inžektorus, attīra tos no satvertajiem netīrumiem, un izmantotās spēcīgās eļļošanas sastāvdaļas nodrošina optimālu eļļošanu, pateicoties kam inžektori darbojas ilgāk bez bojājumiem.

Daudzfunkcionāls līdzeklis vai iesmidzināšanas tīrīšanas līdzeklis K2 Diesel Dictum:
- samazina degšanu, tīrot sprauslas un atjaunojot pareizu iesmidzinātās degvielas plūsmas izsmidzināšanu
- ievērojami samazina dūmošanas problēmu (dīzeļdzinējiem raksturīgi melni dūmi), ierobežojot atmosfērā izplūstošo kaitīgo izgarojumu daudzumu
- atvieglo dzinēja iedarbināšanu ziemā
- ieeļļo un aizsargā padeves sistēmu pret koroziju, kas ievērojami pagarina sprauslu un degvielas sūkņa kalpošanas laiku
- palielina dzinēja jaudu
- apklusina un nomierina dzinēja darbību tukšgaitā

K2 Diesel Dictum ir pilnīgi drošs visiem elementiem, piemēram: degvielas sūknim, turbokompresoram, EGR vārstam, DPF filtram, katalizatoram un degvielas vadiem.

Inžektoru tīrīšanas efekts ar K2 Diesel Dictum ir uzreiz pamanāms. Uzreiz pēc lietošanas dzinējs darbojas vienmērīgāk un izplūdes gāzes ir redzami tīrākas.

Dīzeļdegvielas sprauslas ieteicams tīrīt vienu vai divas reizes gadā. Regulāri lietojot K2 inžektora tīrītāju, iesmidzināšanas sistēma tiks uzturēta augstā līmenī un samazināsies atteices risks.

Kā lietot K2 Diesel Dictum inžektoru tīrīšanas līdzekli?

K2 Diesel Dictum lietošana nav grūta. Aprīkojot sevi ar degvielas filtru un gumijas šļūteni, tīrīšanas darbību varat veikt pats.

Uzmanību. Gumijas caurule ir nepieciešama tikai tad, ja degvielas padeves caurules ir pārāk biezas, lai tās saliktu kopā ar preparātu.

Inžektora K2 Diesel Dictum pašattīrīšanās komplekts atrisinās izplatītākās problēmas ar dīzeļdzinēju.

Profilaktiska lietošana: Ielejiet piedevu degvielas tvertnē un pēc tam piepildiet to pilnībā. Kannas saturs ir pietiekams 60-80 l dīzeļdegvielas. Pat dubultā preparāta pārdozēšana nav kaitīga dzinējam.

Pielietojums dzinēja problēmu gadījumā: Atvienojiet degvielas vadus no degvielas filtra. Ievietojiet gan iesūkšanas, gan atgaitas caurules kannā ar K2 Diesel Dictum (tādā veidā degvielas vietā no galvenās tvertnes augstspiediena sūknis tieši iesūks K2 Diesel Dictum). Iedarbiniet dzinēju, ļaujot tam darboties ar mazu ātrumu, sadedzinot preparātu.

Darbība būs pabeigta, kad bundžas saturs būs sadedzināts. Pirms visu preparātu lietošanas izslēdziet dzinēju, lai novērstu gaisa aizsprostojumu degvielas sistēmā. Atlikušo produkta daudzumu var pievienot degvielas tvertnei.
Ja produktu nevar lietot iepriekšminētajā veidā, visu iepakojuma saturu var pievienot 60-80 l dīzeļdegvielas (pilna degvielas tvertne).

 

Specifikācija K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2 W324

K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml K2 W324 sobib automudelite

OE numuri K2 DIESEL DICTUM piedeva dīzeļdegvielai 500ml W324 no ražotāja K2