Sākumlapa Universālās daļas Ķīmija Ķīmija auto remontam Līmes plastmasai K2 PLASTIC DOCTOR 28gr
-100 %
 K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2
 K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2
 K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2
 K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2

K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2 B103

RažotājsK2
Kods
0
Lai uzzinātu cenu, lūdzu zvaniet! +371 23 77 24 24
Par piegādes termiņiem lūdzam zvanīt
Informācija Aizvietotāji

K2 PLASTIC DOCTOR 28gr B103 K2

Ātri žūstošs un viegli lietojams divu daļu epoksīds, kas paredzēts dažādu plastmasas materiālu, dažādu metāla detaļu, keramikas, porcelāna, stikla šķiedras, stikla, PVC, ādas, koka un daudzu citu virsmu pastāvīgai līmēšanai. Izturīgs pret ūdeni. Lieliski aizpilda nepilnības. Jauktais produkts iedarbosies tikai 3–5 minūtes pēc sajaukšanas. Sākotnēji sacietē 10 minūtēs un nostiprinās 2 stundu laikā. Maksimālā saites stiprība tiek sasniegta pēc 24 stundām. Kad pilnībā sacietējis, temperatūras diapazons ir no -40 ° C līdz 121 ° C. PIEZĪME: Zema darba temperatūra pagarina noteikto cietēšanas laiku. Nav ieteicams polietilēna un polipropilēna plastmasām.

Norādījumi: Lai nodrošinātu labāku saķeri, līmējošajām virsmām jābūt tīrām, sausām un raupjām. Noņemiet uzglabāšanas vāciņu, kas atrodas virzulī. KAD TIEK ATVĒRTA LĪME, TURĒT TO VIRZIENĀ PROM NO SEJAS. Pavērsiet līdzekļa galus pret sajaukšanas paplāti un noņemiet tās galu vai nogrieziet to ar nazi. Komponentu sajaukšanai izmantojiet vai nu plastmasas trauku, vai tīru kartonu. NEJAUCIET maisījumus uz metāla virsmām. Lēnām piespiediet virzuli, lai izsmidzinātu vienādas sveķu un aktivatora daļas. Vienmēr izmantojiet tīru nemetāla ierīci, lai kārtīgi samaisītu, līdz krāsa kļūst vienveidīga. Uzklājiet sajaukto produktu uz abām līmējamām virsmām un saspiediet kopā ar skavu, lenti vai svaru. Nekavējoties noņemiet epoksīda pārpalikumu ar mitru drānu. Lai noņemtu epoksīda pārpalikumu pirms sacietēšanas, izmantojiet noņemšanas līdzekli uz acetona bāzes. Lai iegūtu šļirces blīvējumu, velciet atpakaļ virzuli, noslaukiet uzgaļus un stingri uzlieciet uz tiem vāciņu.

PIEZĪME. Vienmēr uzlieciet uzglabāšanas vāciņu tādā pašā veidā, lai izvairītos no sastāvdaļu sajaukšanas. Uzglabājiet vertikāli ar galiem uz augšu.

BRĪDINĀJUMS! Ilgstoša pakļaušana temperatūrai virs 29 ° C slēgtā šļircē var izraisīt spiediena palielināšanos. Esiet piesardzīgs, atverot, vienmēr vērsiet šļirces galus prom no sejas un ķermeņa. Izvairieties no saskares ar dzeramo ūdeni. Krāsu iepriekšējai pārbaudei sajauciet nelielu daudzumu uz tīra kartona un apskatiet rezultātu pēc 48 stundām.

----------------------------------------------------------------

Быстродействующая двухкомпонентная эпоксидная смола, предназначенная для скрепления различных пластмассовых материалов, различных металлических деталей, керамики, фарфора, стекловолокна, стекла, ПВХ, кожи, дерева и многих других поверхностей. Устойчива к воде. Отлично заполняет щели. В смешанном состоянии остается работоспособной всего 3-5 минут. Встает через 10 минут и затвердевает в течение 2 часов. Максимальная прочность сцепления достигается через 24 часа. Полностью отверждается в температурном диапазоне от -40 ° C до 121 ° C. ПРИМЕЧАНИЕ: низкие температуры удлиняют затвердевания время. Не рекомендуется для полиэтилена и полипропилена.

Указания к применению:

• Склеиваемые поверхности должны быть чистыми, сухими и шероховатыми для улучшения адгезии

• Удалите колпачок. ПРИ ОТКРЫТИИ НАПРАВЬТЕ В СТОРОНУ ОТ ЛИЦА. Направьте шприц в сторону миксерного лотка, отломите кончик или отрежьте его ножом. Для смешивания компонентов используйте пластиковый блистер или чистый картон. НЕ СМЕШИВАЙТЕ на металлических поверхностях. Медленно нажмите на планжер, чтобы распределить равные части смолы и активатора. Используйте чистый неметаллический предмет и тщательно перемешайте, пока цвет не станет однородным.

• Нанесите смесь на обе склеиваемые поверхности и сожмите их зажимом, лентой или с помощью веса. Сразу же удалите избыток эпоксидной смолы влажной тряпкой. Используйте растворитель на основе ацетона для устранения лишней эпоксидной смолы перед отверждением.

• Чтобы закрыть шприц, оттяните планжер назад, протрите наконечники и закройте их колпачком. ПРИМЕЧАНИЕ: всегда устанавливайте колпачок одним и тем же образом, чтобы избежать смешивания компонентов.

• Храните в вертикальном положении, наконечниками вверх.
 

Specifikācija K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2 B103

K2 PLASTIC DOCTOR 28gr K2 B103 sobib automudelite

OE numuri K2 PLASTIC DOCTOR 28gr B103 no ražotāja K2